Antislip beits: nooit meer uitglijden op jouw gladde tuinvlonder of houten terras!

Iedereen kent het wel: een prachtige vlonder of terras in uw tuin welke in no-time glad en lelijk is geworden. Buiten het feit dat het natuurlijk zeer gevaarlijk is, is het mooie er ook wel vanaf als een vlonder een tijdje (geen) zonlicht heeft gezien en in gebruik is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van de aanschaf geweest. Daarom is er nu eindelijk een oplossing: Cetabever Vlonder & Terrasbeits anti-slip

Cetabever Vlonder & Terrasbeits anti-slip is een kant-en-klaar product voor al uw vlonders en houten terras. In Vlonder & Terrasbeits anti-slip zitten onzichtbare microbolletjes verwerkt die zorgen voor een antislip laag. Daardoor wordt uw houten terras of vlonder meteen al een stuk veiliger. Bovendien is Vlonder & Terrasbeits anti-slip gemakkelijk aan te brengen in 3 simpele stappen.

Daarnaast werkt Vlonder & Terrasbeits anti-slip beschermend. Het antisliplaagje is namelijk waterafstotend en bestand tegen UV stralen. Om het hout zijn mooie natuurlijke uitstraling terug te geven is Antislipbeits leverbaar in 3 mooie tuinhoutkleuren. Doordat Vlonder & Terrasbeits anti-slip nagenoeg onzichtbaar aan te brengen is biedt het dezelfde zekerheid als antislip vlonderstrips maar dan onzichtbaar. Als u een onnatuurlijk uiterlijk zou willen in uw tuin had u wel iets anders gekozen bij de aanschaf van uw terras of vlonder.

Vandaar dat Cetabever Vlonder & Terrasbeits anti-slip de meest natuurlijke antislip oplossing is voor uw houten terras en vlonder.

Cetabever Vlonder & Terrasbeits anti-slip aanbrengen in 3 simpele stappen:Roer eerst uw Vlonder & Terrasbeits anti-slip heel goed om met een roerstokje, zowel voor en tijdens het gebruik. (alleen schudden is niet voldoende)

Zorg dat de ondergrond vrij is van loszittende delen en dat deze stof, droog en vetvrij is. Ontvetten kunt u doen met bv Universol. Schuren is NIET nodig. Evt grijze plekken behandel je met ontweringswater.Breng Vlonder & Terrasbeits anti-slip aan met een lakviltroller of platte kwast in de lengterichting van het hout.Breng, zonder te schuren, een 2e laag Vlonder & Terrasbeits anti-slip aan nadat de 1e laag ongeveer 4 tot 6 uur gedroogd heeft. De droogtijd is uiteraard afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Uiteraard is net als met elk ander vloerproduct een regelmatige schoonmaakbeurt en onderhoud nodig.

Image alt text-image

Opzoek naar iets anders?

Ook Tenco verkoopt bangkirai olie. Het bijzondere van deze olie is dat het in tegenstelling tot de oliën van andere fabrikanten ook geleverd wordt in gekleurde varianten. Voorbeelden hiervan zijn de kleur Dark Teak en Antraciet. Hiermee kun je je vlonder of tuinmeubels een bijzondere look geven in plaats van het hout enkel zijn oude kleur terug te laten krijgen. Let wel op, hier zit geen antislip in!