Farrow & Ball Salon Drab 290

Farrow & Ball heeft Salon Drab zo genoemd omdat deze kleur een combinatie is van Salon, de Engelse benaming voor een kleine zitkamer en Drab, een door kleurdeskundigen veelgebruikte term voor een kleur waaraan een zekere helderheid ontbreekt. Het warme karakter van Farrow & Ball Salon Drab 290 is innemend en comfortabel ineen. Farrow & Ball Salon Drab komt tot zijn recht in klassieke 19e eeuwse sfeer woningen maar misstaat ook zeker niet in een modern, eigentijds interieur.

Farrow & Ball Salon Drab 290 geeft door zijn warme karakter, een innemend en comfortabel gevoel. Salon Drab komt prachtig tot zijn recht in zowel klassieke als moderne woningen. Deze prachtige bruingroene tint combineert prachtig met zowel de gele als rood gebaseerde neutralen zoals Dimity, Londen Stone en Elephant's Breath.

Image alt text-image

Farrow and Ball

Farrow & Ball Salon Drab is een warme bruingroene tint die prachtig combineert prachtig met de diverse neutrale kleuren met een gele maar ook met een rode ondertoon. Kortom een kleur met vele mogelijkheden.