Goldtape is een revolutie op het gebied van schilderstape

Verfwebwinkel lanceert de nieuwe generatie schilderstapes: Goldtape! Als je schilderstape na het schilderen te lang laat zitten sta je uren te krabben en wordt het nog niet schoon. Dit komt doordat de lijm die gebruikt wordt niet uv-bestendig is. Daar komt nu verandering in. De verfspecialist op internet verkoopt niet alleen verf maar ook benodigdheden, zoals maskeertapes voor specialistische toepassingen. Goldtape wordt de standaard op het gebied van tape, sterker nog: een revolutie op het gebied van tape!

Professionals zijn gewend om te werken met kwaliteitsproducten om het beste resultaat te behalen. Het gebruik van goedkope of inferieure producten kan erg veel tijd en geld kosten. Een perfect eindresultaat, minimale arbeidstijd en een maximale besparing zijn de kenmerken waarmee Goldtape een overweldigende start heeft gemaakt in de schilderswereld. Deze tape is niet van crepe (papier) gemaakt, maar van rijstpapier. Dit is vele malen dunner dan papier waardoor een strakkere lijn ontstaat, zelfs als je de tape naar een aantal dagen pas verwijderd. Ook de lijm van Goldtape is uv bestendig waardoor je deze tape gerust weken kunt laten zitten als dit nodig mocht zijn.

Image alt text-image

Wat maakt Goldtape anders dan normale maskeertapes of afplakband?

- hoge kwaliteit maskeertape van speciaal rijstpapier- geschikt voor buitengebruik door UV-bestendige lijmlaag- ideaal voor het creëren van strakke afscheidingen- lang inzetbaar (tot wel 6 maanden)- gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen- zeer geschikt voor twee-kleurenwerk