Nieuw! Little Greene Flat Oil Eggshell

Little Greene heeft een nieuwe duurzame lakverf aan hun assortiment toegevoegd: Flat Oil Eggshell. Deze verf op oliebasis is speciaal ontwikkeld voor het interieur. Benieuwd naar de voordelen van deze verf? De experts van Verfwebwinkel zetten ze in dit blog voor je op een rij!

Little Greene Flat Oil Eggshell

Little Greene Flat Oil Eggshell is een verf op oliebasis. Hierdoor geeft hij een vlakke eggshell finish. Met een glansgraad van slechts 10% zit hij precies tussen matte verf en andere Eggshell verf van Little Greene in. De verf kan worden toegepast op onder andere meubels, plinten, kozijnen en deuren. Maar ook geprimed metaal, zoals leidingen en radiatoren, is geen probleem. Door zijn unieke uitstraling is Flat Oil Eggshell goed te combineren met matte Little Greene muurverf. Door de kleurrijke én duurzame afwerking is de Flat Oil Eggshell verf een prachtige toevoeging aan ieder interieur.

Image alt text-image

Duurzame verf voor het interieur

Je interieur moet tegen een stootje kunnen. Zo ook de verf die je voor je interieur gebruikt. Je wilt immers niet iedere week met een verfroller in de hand staan. Als je met de stofzuiger tegen de plinten tikt, mag de verflaag niet direct beschadigd zijn. Ook wanneer je de verflaag aanraakt, mag hij niet direct opglanzen. Little Greene Flat Oil Eggshell is zo’n verf die tegen een stootje kan. Met deze verf ben je gegarandeerd van een duurzame kwaliteit. Dus hoe druk je huishouden ook is: over het verfwerk hoef je je geen zorgen te maken!

Flat Oil Eggshell aanbrengen

Het aanbrengen van deze verf is een eitje! De traditionele olieverfformule heeft namelijk een langere verwerkingstijd. Hierdoor kunnen eventuele oneffenheden nog tijdens het drogen geëgaliseerd worden. Dit maakt deze verf uitermate gebruikersvriendelijk voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers.

Milieuvriendelijke verf op oliebasis

Laat je niet misleiden door de naam van deze verf: Flat Oil Eggshell is namelijk een zeer milieuvriendelijke verf. In tegenstelling tot de meeste alkydverven, bevat deze verf namelijk alkydhars geselecteerd uit hernieuwbare grondstoffen. Dit zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk. Overigens wordt voor alle Little Greene verf op oliebasis gebruik gemaakt van duurzame, plantaardige oliën. Hierdoor is Little Greene verf altijd een milieuverantwoorde keuze.

In alle kleuren van de Little Greene Kleurkaart

Ben je benieuwd naar de kleurmogelijkheden voor de Little Greene Flat Oil Eggshell verf? Dan biedt onze collectie Little Greene kleurkaarten de oplossing! De handgeschilderde kleurstalen van Little Greene zijn kleurecht en geven een realistische weergave van de daadwerkelijke kleuren. Goed om te weten: met de Little Greene Flat Oil Eggshell lakverf heb je keuze uit het volledige kleurenpallet. Dus het enige wat dan nog rest is het kiezen van een passende kleur!

Little Greene

Little Greene is een Britse verffabrikant en staat bekend om zijn uitgebreide aanbod van milieuvriendelijke verf voor binnen en buiten. Alle producten van Little Greene worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk onder de beste omstandigheden. Hierdoor levert Little Greene enkel topkwaliteit verf in verschillende afwerkingen. Voor iedere wens is er passende Little Greene verf beschikbaar.

De Little Greene Flat Oil Eggshell verf is vanaf nu verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter blikken bij Verfwebwinkel! Heb je hulp nodig bij je kleurkeuze? Wij helpen je graag verder via onze handige chatfunctie! Liever WhatsAppen of een berichtje sturen? Onze gegevens vind je op onze contactpagina.