Nieuwe Wijzonol Dekkend gaat twee jaar langer mee

Wijzonol buitenverf voor vakmensen

Wijzonol buitenverf is gemaakt door echte vakmensen. Het is dan ook niet zomaar een verf. Product ontwikkellaars hebben goed nagedacht over een stevig antwoord op het Nederlandse klimaat. Zo ontstond een krachtpatser van een verf: de oer hollandse buitenverf. Met een zeer lange levensduur en uitstekende verwerkings eigenschappen.

 

Ga je buiten schilderen, kies dan een verf die ons klimaat optimaal trotseert: de oerhollandse buitenverf van Wijzonol op alkydbasis. Hét merk van de professionele schilder. Wijzonol is een verfmerk dat aloude vakkennis en innovatie combineert. Dat zie je terug bij onze oerhollandse buitenverf. Die voldoet uiteraard aan alle professionele maatstaven, maar is ook nog eens flink verbeterd. Ze zijn er namelijk in geslaagd om voor deze buitenverf de levensduur met één à twee jaar te verlengen!

Image alt text-image

Assortiment

Hoogglanslak heeft een fraaie, door en door diepe glans. De zijdeglansvariant geeft je huis een eigentijdse uitstraling. De grondverf dekt uitstekend. En onze ‘gemaksvariant’, de vocht - regulerende halfglans, maakt het gronden en aflakken vanuit één pot mogelijk. Wil je de houtnerf mooi zichtbaar houden, kies dan voor de transparante beits. Deze is er in hoogglans en zijdeglans.

Wijzonol buitenverf kleuren

Ook qua kleur laat de oerhollandse buitenverf het niet na om indruk te maken. Onze onlangs geactualiseerde waaier van traditionele en eigentijdse buitenkleuren biedt een ruime keuze aan karakteris tieke Hollandse kleuren, die onderling goed te combineren zijn.