Ontdek de Flexa kleur van het jaar 2025: True Joy

Elk jaar wacht de wereld van interieurdesign in spanning op de onthulling van de Kleur van het Jaar door Flexa. Deze kleur vertegenwoordigt de nieuwste trends en inspiraties in de wereld van verf en interieurdecoratie. Flexa, een toonaangevend merk in verf en kleuradvies, biedt al decennia lang hoogwaardige verfproducten die niet alleen een esthetische meerwaarde bieden, maar ook bijdragen aan een optimale sfeer in elke ruimte. Dit jaar wordt de Kleur van het Jaar 2025 een ware eye-catcher: True Joy.


Bekijk alle Flexa verf

True Joy: de kleur van het jaar 2025

De Flexa Kleur van het Jaar 2025, True Joy, is een levendige, energieke geel die een gevoel van vreugde en positiviteit uitstraalt. Deze kleur is niet zomaar een tint geel; het is ontworpen om je een echte ‘boost’ te geven. True Joy belichaamt het thema voor 2025: ‘Ervoor gaan’. Het is een kleur die je uitnodigt om het beste uit jezelf te halen en moedigt je aan om risico's te nemen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Of je nu je woonkamer, keuken of werkruimte verfrist, True Joy brengt een vleugje optimisme en levendigheid in je interieur.

Image alt text-image

Tips voor het toepassen van True Joy

Het toepassen van True Joy in je interieur kan een spannend project zijn. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je deze kleur op de beste manier benut:


  • Accentmuur: Gebruik True Joy als accentkleur op een enkele muur om een vleugje energie en kleur toe te voegen zonder je ruimte te overweldigend te maken. Dit is een geweldige manier om de kleur te integreren zonder een volledige ruimte te verven.

  • Accessoires: Als je niet zeker bent over het verven van grote oppervlakken, overweeg dan om True Joy te gebruiken voor een kleinere muur en met accessoires zoals kussens, gordijnen of schilderijen te combineren. Dit kan een geweldige manier zijn om de kleur subtiel in je ruimte te brengen.

  • Combineren met neutrale kleuren: Gebruik True Joy in combinatie met neutrale kleuren om een gebalanceerd en harmonieus interieur te creëren. Neutrale kleuren helpen de levendigheid van True Joy™ te benadrukken en zorgen ervoor dat de ruimte niet te overweldigend aanvoelt.

  • Ruimte en licht: Houd rekening met de hoeveelheid natuurlijk licht in de ruimte waar je True Joy wilt gebruiken. De kleur kan er anders uitzien afhankelijk van het licht, dus het is een goed idee om een paar proefmonsters op verschillende muren te testen voordat je een definitieve beslissing neemt.
Flexa pure joy

Kleurencombinaties met True Joy

True Joy is een veelzijdige kleur die prachtig combineert met een scala aan andere tinten. Voor een speelse en dynamische look kun je True Joy combineren met andere felle kleuren zoals turquoise, koraal of limegroen. Deze combinaties zorgen voor een energieke en levendige sfeer in je interieur. Wil je een wat subtielere benadering? Kies dan voor neutrale kleuren zoals wit, lichtgrijs of beige om de kracht van True Joy te benadrukken zonder dat het overweldigend wordt. Deze neutrale tinten zorgen voor een gebalanceerd geheel en laten de kleur echt tot zijn recht komen. Voor een warme en uitnodigende sfeer kun je ook kiezen voor aardetinten zoals terracotta of taupe. Deze kleuren geven een gezellige uitstraling en versterken de energie van True Joy.

Koop Flexa True Joy

True Joy van Flexa brengt een frisse, energieke uitstraling in elk interieur. Of je nu kiest voor een volledige make-over of gewoon een paar accessoires met deze kleur, het resultaat zal zeker een positieve impact hebben. Laat je inspireren door True Joy en breng een sprongetje van vreugde in je huis met de Kleur van het Jaar 2025!


Bekijk hier alle Flexa verven.


Lees meer over het verschil tussen Flexa Pure krijtverf, extra mat en zijdemat in deze blog.

Blog lezen

Image alt text-image