Sigma Pearl Clean Matt de best reinigbare muurverf ter wereld??

Sigma maakt al twee jaar op rij reclame voor de reinigbare Sigma Pearl Clean Matt muurverf. Volgens Sigma is deze verf zelfs de best reinigbare muurverf ter wereld. Dat zijn nogal uitspraken! Laten we de proef op de som nemen en deze zogenaamd reinigbare muurverf zelf testen!

Sigma Pearl Clean Matt

We hebben van Sigma Coatings een gipsplaat gekregen waarop een laag Sigma Pearl Clean Matt is geschilderd. Echt heel erg mat vind ik de Sigma Pearl Clean Matt er niet uitzien, maar dat is mijn persoonlijke mening. Hoe matter een muurverf is, hoe lastiger hij ook te reinigen is natuurlijk. Sigma pretendeert dat deze muurverf reinigbaar is. Het gaat volgens de verffabrikant zelfs om de best reinigbare muurverf ter wereld! Zo’n stellige uitspraak moeten we natuurlijk eerst zelf testen voor we die overnemen.

Image alt text-image

Los met vuil

Ik heb m'n dochter gevraagd eens lekker los te gaan met ketchup, arceerstiften, zonnebloemolie en wasco. Nadat ze alles op het bord heeft gekliederd, gaan we samen iets drinken. In de tussentijd kan het vuil allemaal lekker intrekken.

Is Sigma Pearl Clean Matt inderdaad de best reinigbare muurverf ter wereld?

Nadat we iets gedronken hebben, hebben we al het vuil eerst met een keukendoekje van de gipsplaat verwijderd. Vervolgens hebben we de speciale Sigma Cleaner erbij gepakt. Deze reiniger is speciaal voor gemaakt om vuil van ondergronden die zijn geschilderd met Sigma Pearl Clean Matt te verwijderen. Je merkt dat de speciale reiniger z'n werk vrijwel meteen doet en het vuil losweekt van de verflaag. Ik had niet verwacht dat vuil zo gemakkelijk van een geschilderde muur verwijderd kon worden.

Oftewel: Sigma heeft gelijk! De Sigma Pearl Clean Matt is inderdaad de best reinigbare muurverf ter wereld!

Sigma Pearl Clean Matt online bestellen

Sigma Pearl Clean Matt is door zijn goede reinigbaarheid ideaal in ruimtes die intensief gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, waar tijdens het koken of afwassen nog weleens vetspetters op de muur komen. Of wat dacht je van de kinderkamer? Waar de kids zich nog weleens met hun krijtjes willen uitleven op de strak geschilderde muren. Sigma Pearl Clean Matt zorgt ervoor dat je muren ook in deze ruimtes netjes blijven zonder op te glanzen. Bestel deze reinigbare muurverf op werkdagen online bij Verfwebwinkel en je kunt er de volgende dag direct mee aan de slag!