Sigma S2U Allure Gloss is vernieuwd en verbeterd in kwaliteit

Sigma S2U Allure Gloss is extra duurzaam dankzij de toevoeging van het door Sigma ontwikkelde Dual Guard System (DGS). Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Sigma S2U Allure Gloss met het Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Daarbij behoudt de verf zijn soepele verwerking en uitstekende droging.

Door Kristian Naalden

#N/A is het paradepaardje in het Sigma buitenverven assortiment. Sigma S2U Allure Gloss voldoet aan de vraag naar producten die langer mee gaan en dus minder onderhoud vergen. Deze producten worden steeds populairder, dat weten ze ook bij Sigma. De vraag naar producten met een onderhoudstermijn van 10 jaar wordt door steeds meer opdrachtgevers geëist. Sigma S2U Gloss is dus niet alleen populair in de professionele sector, ook particulieren huiseigenaren gaan dit steeds meer waarderen. In de winkel moet je wel natuurlijk wel meer betalen voor een goede pot verf, maar je dan ook maar 1 keer in de 10 jaar te schilderen, zegt Sigma. Allure wat verleiden betekent is dan ook een zeer passende naam voor deze buitenverf.

Image alt text-image

Sigma voor jaren klaar

Sigma S2U Allure Gloss was al een topper maar Sigma is het product echt aan het optimaliseren. Schilders hadden altijd wel wat op en aanmerkingen (dat hebben schilders altijd!) Daar heeft sigma blijkbaar naar geluisterd. Dual Guard System (DGS) van Sigma Coatings biedt.

Het Guard-bindmiddel is het hoofdbindmiddel in Sigma S2U Allure Gloss en beschermd het gewone bindmiddel tegen weersinvloeden.