‘Vining Ivy’ is de Sigma kleur van het jaar 2023

Een modern, trendy en divers in te zetten blauwgroene tint. Het instinct van Sigma Coatings is ook dit jaar weer naar boven gekomen om een nieuwe kleur van het jaar te kiezen. Vining Ivy de kleur van 2023, lees snel verder om deze nieuwe trendkleur te ontdekken.

Hoe komt de Sigma kleur Vining Ivy tot stand?

De kleurexperts van PPG zijn ook dit jaar gevraagd hun bevindingen te doen over de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld. Een van deze kleurexperts is Donna Taylor, zij laat weten dat simplificeren op dit moment een belangrijke trend is en dat dit komt door twee lange jaren met corona en lockdowns. Hierdoor zijn mensen erachter gekomen dat een rustige omgeving van groot belang is. Vining Ivy is een rustgevende en kalmerende kleur en daarom ook de perfecte kleur voor 2023.

Image alt text-image

Vining Ivy: de trendkleur van 2023

Deze nieuwe trendkleur geeft energie en is tegelijkertijd ook rustig en kalmerend. Het is een krachtige blauw gemengd met een verfijnde groene kleur. De kleur doet denken aan diepe en verkoelende wateren. Het blauwe zorgt voor een kalmerend effect, terwijl het smaragdgroene zorgt voor een energieboost. Het is een trendy kleur die het goed doet in elk interieur, er zijn talloze combinaties die allemaal een ander gevoel geven.

Image alt text-image

Vining Ivy toepassen in je interieur

Vining Ivy is zoals eerder besproken een kleur met talloze combinaties. Al deze combinaties zorgen voor een ander effect. Zo heb je een natuurlijk effect wanneer je deze nieuwe trendkleur combineert met diepe houttinten en gebroken wit. Wil je toch meer een gevoel van luxe creëren, kies dan voor een combinatie met donkere tinten en gouden accenten.

Vaak is men bang om voor een diepe en intense kleur te kiezen. Het kan overheersen en ervoor zorgen dat een ruimte kleiner lijkt. Wanneer je goed kijkt naar hoe je de kleur gebruikt zal dit niet gebeuren, want een muur schilderen is niet je enige optie. Verf je deur of kozijnen of pak die keukenkastjes een keer aan met Vining Ivy, deze trendkleur werkt overal namelijk ontzettend goed. Op deze manier verstoor je de balans in kleinere ruimtes ook niet.

Aan de slag met Vining Ivy

Om Vining Ivy echt goed in je interieur naar voren te laten komen, is het natuurlijk van belang om een kwast van goede kwaliteit te gebruiken. Met een kwalitatieve kwast voorkom je namelijk strepen en haren in je nieuwe verflaag. Wij adviseren daarom de in Nederland geproduceerde Paintura Lucamax Hybride kwast voor een strak en streeploos eindresultaat.

Image alt text-image