Waarom Rust-Oleum Hard Hat spuitbussen beter zijn dan alle andere spuitbussen

Rust-Oleum is als fabrikant wereldleider in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige coatings voor de industrie. Dat Rust-Oleum hier succesvol in is, is overduidelijk. Het innovatie proces gaat continu door waarbij er vooral gekeken wordt naar de klant en eindverwerker. Omdat Rust-Oleum staat voor hoogwaardige producten wordt deze ook door steeds meer doe-het-zelvers ontdekt. Maar wat maakt de Rust-Oleum Hard Hat Spuitbus zo speciaal?

Eigenschappen Hard Hat Spuitbus

Rust-Oleum is altijd in ontwikkeling. De eigenschappen die de producten van Rust-Oleum hebben vragen vooral heel specifieke kennis bij de ontwikkeling van het product, voor welke ondergrond en de toepassingen gaat het product gebruikt worden? Daarin heeft Rust-Oleum zich zich gespecialiseerd. Het resultaat hiervan is een spuitbus met forse specificaties, hieronder noemen we er een aantal op:

  • Meer verf in een spuitbus 3 tot 4M2
  • Verf met meer vaste stoffen.
  • Betere dekkracht van de verf.
  • Geen druipers of zakkers.
  • Langer mooi, hogere kwaliteit pigmenten zorgen voor langer kleur- en glasbehoud.
  • Verf is licht elastisch.
  • Snelle droging, 10-15 minuten.
Image alt text-image

Welke varianten zijn er van de Hard Hat Spuitbus?

De Rust-Oleum Hard Hat Spuitbussen komen in vele vormen en maten. Van primer en lijnmarkering tot fluorescerende coatings, het is er bijna allemaal. Hieronder lichten we alle verschillende varianten kort toe.

Met oog op de industriële achtergrond van Rust-Oleum heeft Rust-Oleum een Roestwerende Hard Hat Spuitbus ontwikkeld. Daarnaast hebben ze een een hittebestendige spuitbus gemaakt. Deze hittebestendige lak kan gebruikt worden op auto-uitlaten en industriële leidingen met temperaturen tot 750 graden.

De gekleurde spuitbussen zijn ook te verkrijgen in een aantal verschillende variaties. Zo is er een Metallic variant in de kleuren aluminium en roestvrij staal. Daarnaast hebben we ook nog Gekleurde Spuitbussen en Fluorescerende Spuitbussen in een verscheidenheid aan kleuren.

Als laatste is er ook nog Hard Hat lijnmarkering, deze spuitbus heeft een instelbare spuitbreedte van 5 of 10 centimeter en is te gebruiken op een verscheidenheid aan ondergronden zoals bestrating en gras.

Spuittips

Gebruik de spuitbus in combinatie met de Comfort Spray Grip. Maakt van uw spuitbus als het ware een professioneel spuitpistool. Is super comfortabel in gebruik, duurzaam en universeel te gebruiken op elke Rust-Oleum spuitbus en heeft een ergonomisch design!

Voor de lijnmarkering spuitbussen van Rust-Oleum zijn er ook nog lijnentrekkers beschikbaar, hiermee maakt u messcherpe lijnen voor een professioneel eindresultaat.