Wat worden dé Farrow and Ball kleurcombinaties?

Welke kleuren laten de verschillende aspecten van uw interieur vloeiend en naadloos op elkaar aansluiten. Alhoewel Farrow & Ball’s kleuren als Cornforth White, French Gray, Stone Blue en Black Blue qua kleuren zeer verschillend zijn, kunnen deze tinten stuk voor stuk gebruikt worden voor het creëren van harmonieuze, enigszins nostalgische kleurenschema’s voor muurverf of houtverf binnenshuis.

Image alt text-image

Black Blue 95

Black Blue straalt evenwicht en drama uit en behoort tot de karakteristieke Farrow and Ball kleuren. Wanneer deze kleur in de plaats van wittinten wordt gebruikt, neemt het de functie over van een neutrale nuance; voor een melancholische, romantische sfeer. Breng verschillende nuances zwart aan in laagjes – gebruik Black Blue op de muren en Pitch Black op het houtwerk, maar zorg er wel voor dat de accentkleuren een krachtig contrast bieden. De mooie kleur Middleton Pink en de etherische tint Blackened werken perfect samen op meubilair of plafonds. Met dit enigszins verdraaide gebruik van kleur geeft het een interieur een uitermate moderne uitstraling en het aanbrengen van laagjes en accentkleuren voert het fluweelzachte thema door in de hele woning.

French Gray 18

De uiterst veelzijdige groen-grijze tint French Gray, bevat nuances van de natuur. French Gray, bijzonder elegant op panelen, komt goed tot haar recht in zowel traditionele als meer eigentijdse interieurs. Gebruik French Gray in combinatie met groene basistinten zoals Lime White en Old White voor een rustieke uitstraling of als contrastkleur bij Hound Lemon en Hardwick White voor een meer gedurfde look. French Gray heeft een betoverend, tijdloos karakter, perfect voor interieurs.

Stone Blue 86

Combineer voor een enigszins, huiselijke uitstraling de diepe kleur Stone Blue met Radicchio en Cooking Apple Green en creëer een vrolijke sfeer. Stone Blue leent zich tevens uitstekend als accentkleur in combinatie met een neutrale tint als Wimborne White – deze krachtige, ongecompliceerde kleur is bij uitstek geschikt voor gebruik op een kamerscherm of scheidingswand. Stone Blue is opvallend en vrolijk en geeft uw interieur een enigszins landelijk charme.

Cornforth White 228

Combineer Cornforth White, een lichtgrijze tint, met Strong White en All White voor een harmonieuze uitstraling. Het gebruik van subtiel verschillende wittinten, off-whites en grijze nuances geeft de kamers binnen een woning een vleugje veelzijdigheid en voorziet deze tevens van licht en continuïteit. Dit eenvoudige concept, waarbij een combinatie van kleuren wordt gebruikt, kan door iedereen toegepast worden en creëert een, rustgevende omgeving.