Welkom op de nieuwe Verfwebwinkel website!

We zijn blij je onze vernieuwde website te kunnen presenteren. Verfwebwinkel heeft een frisse uitstraling en een gebruiksvriendelijke website die je helpt snel de verf en benodigdheden te vinden die je zoekt. Of je nu een klusser bent die thuis aan de slag wil of een professional op zoek naar topkwaliteit: onze nieuwe site is gemaakt met jouw wensen in gedachten.

Had jij al een account bij ons? Dan dien je een nieuw account aan te maken.

Vier met ons mee!

Onze vernieuwde website is nu online en dat willen we graag met je delen! Ontvang €10 korting op je bestelling met de code 'VERFWEBWINKEL'. Bezoek onze vernieuwde webshop en maak gebruik van deze speciale aanbieding. De code geldt voor alle producten met uitzondering van Farrow & Ball en bij een minimale besteding vanaf €100 (incl. BTW). Deze actie loopt tot en met 1 september 2024.

Profiteer nu

Image alt text-image

Eenvoudig en snel bestellen

We hebben het bestelproces eenvoudiger gemaakt, zodat je sneller je gewenste producten kunt vinden en bestellen. Dankzij de verbeterde navigatie en een versimpeld afrekenproces kun je je bestelling met een paar klikken afronden. We hebben ook gezorgd voor snellere betaal- en verzendopties, zodat je jouw verf zo snel mogelijk in huis hebt en meteen kunt beginnen met je project.

Veel keuze en deskundig advies

Op onze vernieuwde website vind je een uitgebreid assortiment aan verf en accessoires. Of je nu op zoek bent naar muurverf, lakken of primers: we hebben alles wat je nodig hebt. Twijfel je over welk product het beste is voor jouw klus? Geen probleem. We bieden deskundig advies en handige tips om je te helpen de juiste keuze te maken. Heb je vragen? Ons team staat klaar om je te helpen.

Waarom Verfwebwinkel?

Bij Verfwebwinkel willen we je de beste verfervaring bieden. We begrijpen dat je meer nodig hebt dan alleen verf; je hebt betrouwbare producten en goed advies nodig. Onze nieuwe website maakt het makkelijker voor je om te vinden wat je nodig hebt en biedt je de ondersteuning die je zoekt. Of je nu een grote klus hebt of gewoon je interieur wilt opfrissen: je vindt bij ons alles wat je nodig hebt. Bezoek onze vernieuwde site en ontdek hoe eenvoudig het is om online verf te kopen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en aanbiedingen. We kijken ernaar uit je op onze nieuwe website te verwelkomen en je te helpen met je verfprojecten.

Vier met ons mee!

Onze vernieuwde website is nu online en dat willen we graag met je delen! Ontvang €10 korting op je bestelling met de code 'VERFWEBWINKEL'. Bezoek onze vernieuwde webshop en maak gebruik van deze speciale aanbieding. De code geldt voor alle producten met uitzondering van Farrow & Ball en bij een minimale besteding vanaf €100 (incl. BTW).