De ongekende kracht van Sigma S2U Allure Gloss

Geen ideaal schilderweer? Maak gebruik van Sigma S2U Allure Gloss! Als het buiten ijskoud is of juist bloedheet, dat de mussen juist van het dak vallen van de warmte, dan spreken we van slecht schilderweer. Toch is er een buitenverf zó krachtig, dat je ‘m zonder problemen van 0°C tot 30°C kunt gebruiken. Maak kennis met de ongekende kracht van Sigma S2U Allure Gloss in dit blog!

Image alt text-image

Sigma S2U Allure Gloss: de beste verf voor buiten

Sigma S2U Allure Gloss is de beste verf voor buiten. Hij is niet alleen te verwerken onder diverse weersomstandigheden, maar geeft ook nog eens een super duurzaam schilderresultaat. De alkydverf geeft direct na het aanbrengen al een mooie bolle glans.

Hoogglans verf

Die bolle glans die direct na het aanbrengen te zien is, is geen gewone hoogglans. S2U Allure Gloss staat bekend als buitenverf met een ongeëvenaarde hoogglans afwerking. Hoogglans verf is ideale buitenverf, omdat hij beter bestand is tegen weersinvloeden dan zijdeglans verf. Bovendien geeft hij een schitterend resultaat op iedere ondergrond, dus óók op enigszins zuigende ondergronden. Door de ongekende duurzaamheid voor deze verf, geldt dat bovendien niet alleen voor de korte termijn.

Duurzame verf

Met Sigma S2U Allure Gloss ben je jaren verzekerd van een krachtige, duurzame glans. Sigma is zo zeker van de hoge duurzaamheid van deze verf, dat het zelfs mogelijk is om 10 jaar schildervrij garantie te krijgen. Een van de voorwaarden hiervoor is het gebruik van Sigma S2U Allure Primer. Hiermee creëer je dan ook het perfecte duurzame verfsysteem.

Weer en wind krijgen nauwelijks vat op de robuuste en hoogglanzende verflaag van Allure Gloss. Dankzij de zeer goede buitenduurzaamheid zijn langere onderhoudsintervallen mogelijk. Met andere woorden: de volgende verfklus laat nog lang op zich wachten! Je hoeft je met het gebruik van Sigma S2U Allure Gloss geen zorgen te maken over de kwaliteit van de verflaag, deze is namelijk onovertroffen. Goed nieuws dus!

De kracht achter Sigma S2U Allure Gloss

De belangrijkste bestanddelen van een verf zijn de pigmenten en het bindmiddel. De pigmenten geven de verf onder andere vulling en kleur. Het bindmiddel bepaalt grotendeels de duurzaamheid verf. Ook zorgt het voor een soepele verwerking en optimale droging. Het bindmiddel wordt in de loop der jaren afgebroken onder invloed van weersomstandigheden en uv-straling. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit en laagdikte van de verf. Helaas heeft dit ook invloed op de duurzaamheid van de glans.

Dual Guard System

De kracht achter Sigma S2U Allure Gloss zit in een van deze belangrijke bestanddelen, namelijk het bindmiddel. Sigma heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar een duurzamer bindmiddel. Op basis hiervan zijn ze er bij Sigma in geslaagd om een extra bindmiddel te ontwikkelen: het Dual Guard System.

Dit secundaire bindmiddel is toegevoegd aan Sigma S2U Allure Gloss ter bescherming van het primaire bindmiddel. Tests hebben aangetoond dat het primaire bindmiddel hierdoor veel minder snel afbreekt. En het mooiste is dat de Dual Guard technologie niet ten koste gaat van de soepele verwerking, droogtijd en duurzaamheid van de verf.

Benieuwd hoe het Dual Guard Systeem precies werkt? In onderstaande video wordt het uitgelegd: