Prijs

Transparante beits

Transparante beits is de ideale keuze voor wie de natuurlijke houtnerf wil behouden terwijl het hout toch goed beschermd blijft. Deze beits dringt gedeeltelijk in het hout, waardoor een subtiele, beschermende laag ontstaat.

Bescherming en duurzaamheid van transparante beits

Het grote voordeel van transparante beits is de vochtregulerende werking. Dit is vooral handig in ons natte Nederlandse klimaat. Daarnaast biedt het langdurige bescherming, hoewel deze gemiddeld iets korter effectief blijft dan dekkende beits – ongeveer 3 jaar.

Toepassingen en gebruiksscenario's

Transparante beits kan veelzijdig worden toegepast, van tuinmeubilair tot schuttingen. Je kan kiezen tussen een donkere of lichtere tint, afhankelijk van het aantal lagen dat je aanbrengt. Dit maakt het perfect voor iedereen die het natuurlijke karakter van het hout wil benadrukken.

Tips voor het kiezen van transparante beits

Bij het kiezen van de juiste transparante beits is het belangrijk om te letten op duurzaamheid en de gewenste uitstraling. Wil je de nerven mooi zichtbaar houden? Dan is een blanke beits een goede keuze. Lees ook altijd de specificaties op de verpakking voor het beste resultaat.

27 artikelen

Pagina 2 van 2